Virágosok élete és a hűtőkocsi

Hűtőkocsi bérlés

Amikor belevágtam a virágüzlet működtetésébe, még nem tudtam mennyi mindenre kell odafigyeljek. Azt hittem, hogy elég egyszerűen csak megnyitnom a boltot, vásárolnom a virágokat, árulnom és dől a pénz. Na hát ez nem volt ennyire egyszerű, úgyhogy erről mesélek most egy kicsit. Első lépésben biztosan furcsának hangzik nektek, de még a hűtőkocsi bérlés téma is fel fog merülni, mert bizony a növények szállítása az egy baromira nehéz és főleg kényes dolog.

Hűtőkocsi bérlés virágosok számára

Első lépésben el kell, hogy mondjam, hogy a virágüzletem az a belváros szélén van, és szerencsére pont olyan helyen, ahol a parkolás tökéletesen megoldható, így nem csak arra tudtam alapozni, hogy héba-hóba betér majd egy-két kósza vásárló, hanem akár nagyobb tételes vásárlásokra is számíthattam. Ezért is volt számomra fontos a hűtőkocsi bérlés, mert volt egy olyan virágfajta, amely folyamatos hűtést igényelt nemcsak a tárolás, hanem a szállítás során is. És miután én szerettem volna a lehető legtökéletesebb kiszolgálást nyújtani a vevőim számára, ezért volt ez számomra nagyon fontos.

Hűtőkocsi bérlés folyamatosan

Miután annyi tőkém nem volt, hogy vásároljak egy autót, ezért kellett a hűtőkocsi bérlés mellett döntenem, hogy a lehető legjobb megoldással tudjam működtetni a kis üzletemet. Első lépésnek ezért meg kellett találnom azt a partnert, akikkel együtt tudok dolgozni, úgy hogy a kölcsönzést folyamatosan tudják a számomra biztosítani. Nem túl hosszú utánajárást követően találtam rá a Határautó csapatára, akiknél profibb és korrektebb csapatot el sem tudtam volna képzelni. Először is volt választékuk, hogy milyen hűtőkocsi bérlés legyen a számomra a legmegfelelőbb és ráadásul hosszú távban szeretnek gondolkozni az ilyen típusú kocsik esetében.

Ezért felkerestem őket a telephelyükön, mert úgy hiszem, hogy csak személyesen a legjobb áttárgyalni az ilyesmit. A cég egy nagyon könnyen megközelíthető helyen volt, így azonnal rájuk találtam és rögtön a vezetőjükkel tudtam a megbeszélést folytatni. Aki ismerős volt nekem valahonnan, és mint kiderült a gyerekeink egy iskolába járnak, így szerencsésen alakult már rögtön az első bemutatkozás. Elkezdtünk a hűtőkocsi bérlés témájáról beszélgetni, és arról, hogy mire is van szükségem. Elmeséltem neki a virágüzlet koncepciómat, azt, hogy milyen típusú az a virág, ami folyamatos hűtést igényelt és benne máris összeállt a kép, hogy melyik autója lesz számomra a tökéletes megoldás.

Hűtőkocsi bérlés ügyében nem volt jártasságom korábban és így azt sem tudtam felmérni előre, hogy ez mennyire lesz komplikált vagy éppen egyszerű. Megnyugtatott a vezetőjük, hogy ettől feleslegesen tartottam, ugyanis ők úgy állították össze a szerződésüket, hogy az a lehető legkedvezőbb legyen a piacon és ne jelentsen különösebb megterhelést a kölcsönbevevők számára. Így ennek szellemében írtuk alá a hosszútávú szerződést, és távoztam rögtön az én kis hűtőkocsimmal.